Asukaskysely 2023

Hyvä vuokrataloyhtiöiden asukas!
Asukasviihtyvyyskyselyn 2023 toteuttaa AsTu ‚Äď kehitt√§mishanke, joka toimii Pyh√§j√§rven, Haapaj√§rven, Nivalan ja Ylivieskan alueella. Toteutamme asukaskyselyn yhteisty√∂ss√§ alueen vuokrataloyhti√∂iden kanssa. Asukasviihtyvyyskysely on tarkoitettu Kiinteist√∂ Oy Rillankiven, Kiinteist√∂ Oy Haapaj√§rven Vuokratalojen, Kiinteist√∂ Oy Nivalan Vuokrakotien ja Ylivieskan Vuokra-asunnot Oy asukkaille.
Kyselystä saaduista vastauksista kerätään aineistoa alueen vuokra-asumisen kehittämistyöhön. Kyselyn tavoitteena on asumiseen liittyvien häiriötekijöiden ja ristiriitojen kartoittaminen sekä yhteisöllisyyden ja asumisviihtyvyyden sekä hyvinvoinnin lisääntyminen hankepaikkakuntien asuinalueilla.
Toivomme, että mahdollisimman moni vuokrataloyhtiöiden asukkaista vastaisi kyselyyn. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kyselyn tavoitteena on asumiseen liittyvien häiriöiden ja ristiriitojen kartoittaminen sekä yhteisöllisyyden ja asumisviihtyvyyden lisääntyminen alueella. Kyselyn arvioitu vastausaika on noin 10 minuuttia.
Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja säilytetään vain hankkeen toiminta-ajan.
Kyselyyn voit käydä vastaamassa osoitteessa:
www.astuhanke.fi — Alueen asumisviihtyvyyskysely 2023
Jokaisella paikkakunnalla arvotaan kyselyyn vastanneiden kesken 1 kpl lahjakoreja (arvo noin 50 euroa). Facebook ja instagram eivät ole osallisia arvontaan.
Kiitos, että osallistut alueen vuokra-asumisen kehittämistyöhön!
Asukasviihtyvyyskysely on auki 13.2.-6.3.2023.
Lisätietoja asukasviihtyvyyskyselystä numerosta 044 713 2060.