Asuntohakemuksen käsittely

Tarkistamme hakijan luottotiedot. Tämä on kaikkien etu. Jos hakijan luottotiedoissa on merkintä vuokraveloista, hakijan pitää toimittaa todistus, että velat on maksettu. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, vaadimme kahden kuukauden vuokravakuuden.

MUISTA TEHDÄ MUUTOKSET HAKEMUKSEEN

Jos osoitteesi tai asuntotoiveesi muuttuu hakemuksen jättämisen jälkeen, muista ilmoittaa muutoksista meille. Se edistää asiaasi.

Esimerkiksi näistä asioista sinun tulee ilmoittaa:

  • hakemus pitää uusia aina kolmen (3) kuukauden välein
  • henkilöiden lisääminen hakemukseen tai poistaminen hakemuksesta
  • jos varallisuutesi tai tulosi muuttuvat
  • jos jäät asunnottomaksi
  • jos saat uuden kodin jostakin muualta

Jos tarvitsemme lisäselvityksiä, pyydämme ne erikseen. Lisäselvitykset pitää toimittaa meille viimeistään, kun vuokrasopimus allekirjoitetaan. 

Saat varmasti sinulle sopivan asunnon

Kun löydämme sinulle sopivan asunnon, teemme sinulle asuntotarjouksen. Saat sen sähköpostiisi tai kirjepostina, jos se sinulle paremmin sopii. Asuntotarjouksessa pyydämme sinua toimittamaan mahdollisesti puuttuvat liitteet.

Voit tutustua asuntoon ennen kuin allekirjoitat vuokrasopimuksen. Tarjouksessa on myös toimintaohjeet ja lomake, joka sinun pitää toimittaa meille täytettynä ilmoitettuun määräaikaan mennessä.

Jos asunto ei sinua miellytä tai et jostakin muusta syystä vastaa asuntotarjoukseen liitteenä olevalla lomakkeella tai emme saa pyydettyjä liitteitä, asuntotarjous perutaan eikä hakemuksesi ole enää voimassa.