Avoin työpaikka: Tekninen isännöitsijä (hakuaika päättynyt)

Kiinteistö Oy Nivalan Vuokrakodit ja Kiinteistö Oy Kesti ovat Nivalan kaupunkikonsernin tytäryhtiöitä. Vuokrakodit vuokraa kohtuuhintaisia asuntoja. Yhtiöllä on 345 vuokra-asuntoa pääosin rivitaloissa noin kolmen kilometrin etäisyydellä Nivalan keskustasta. Kesti rakennuttaa, ylläpitää ja vuokraa palvelu- ja tukiasuntokiinteistöjä erityisryhmille Nivalassa.


Toiminnan kasvaessa haemme kiinteistöyhtiöihimme

 

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Osallistut mm. kiinteistöyhtiöidemme tulevien uudishankkeiden rakennuttamistehtäviin ja nykyisen kiinteistökannan kehittämiseen. Olet mukana asuntojen muuttoremonteissa ja kiinteistöjen huolto- ja korjaustehtävissä. Työhön kuuluu kiinteistökannan PTS ja kehittäminen. Teknisen isännöitsijän esimiehenä toimii toimitusjohtaja.

 

Tehtävä edellyttää

  • teknisen alan soveltuvaa tutkintoa tai vastaavaa koulutusta
  • kokemusta isännöinnistä/kiinteistöalasta ja rakennuttamistehtävistä
  • oman työn organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • tarvittavia ATK-taitoja sekä kokemusta sähköisen huoltokirjan, kiinteistöhallinta-automaation ja kiinteistötietojärjestelmien käytöstä
  • hyvää palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
  • oman auton käyttömahdollisuutta
  • joustavuutta ja kykyä mukautua vaihteleviin työtehtäviin
  • eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestyöstä ja teknisen isännöinnin tehtävistä vuokrataloyhtiöissä

 

Tehtävänkuva tarkentuu työntekijän kokemuksen ja osaamisen pohjalta. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n teknisen alan tehtävän ja kokemuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Simo Hautamäki puh. 044 045 7431. Tehtävään valittavan tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Jatkamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen hakuaikaa. Aikaisemmin tehtävään lähetetyt hakemukset huomioidaan valinnassa. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.12. 2019 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen simo.hautamaki@vuokrakodit.fi.

www.vuokrakodit.fi
www.koykesti.fi